Pagina wordt geladen ...

Dubbele poort Hollandscheveld

Fietsen en scooters zijn niet altijd veilig wanneer die buiten staan, zelfs al is het maar een paar minuten. Het zijn vooral voor gelegenheidsdieven geliefde objecten, die een scooter of fiets een goede investering lijkt. Daarom hebben de bewoners van dit huis in Hollandscheveld besloten de toegang tot carport voor de garage af te schermen. Moman Hekwerk adviseerde een dubbele poort van spijlen te plaatsen.

Stevig en weersbestendig

Een spijlenhekwerk is echt stevig genoeg en daarom tegen een stootje door de dikke spijlen, die op elke gewenste afstand van elkaar kunnen worden geplaatst. Bij deze dubbele poort is de tussenruimte ongeveer 10 cm, maar kleiner kan ook, zodat dan ook een kleine hond of het hoofd van een klein kind er niet door dan. De dubbele poort is 1,80 m hoog, is verzinkt en gecoat met een poedercoating met de kleur zwart (RAL 9005). Dat is een standaard kleur maar elke andere (RAL)kleur is mogelijk.

Hang- en sluitwerk spijlenhekwerk

De poort is aan beide zijden met stevig, verstelbaar hangwerk aan de staanders gekoppeld, die op hun beurt weer verankerd zijn in de grond. Het sluitwerk bestaat uit een robuust slot wat tegen alle weersinvloeden is bestand. De spijlen zelf zijn voorzien van afgeschuinde punten waardoor het overklimmen een moeilijke klus zal zijn. De spijlen hebben aan de onderzijde dezelfde scherpe afschuining en lopen door tot enkele centimeters boven de grond.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

  • Dubbele poort spijlenhekwerk voorkant-1
  • Dubbele poort spijlenhekwerk voorkant-2
  • Dubbele poort spijlenhekwerk achterkant-1
  • Dubbele poort spijlenhekwerk verankering-1
  • Dubbele poort spijlenhekwerk verankering-2

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur