Pagina wordt geladen ...

Hekwerk laten plaatsen in Lelystad?

Ben jij op zoek naar een hekwerk leverancier in Lelystad? Moman Hekwerk kan alle soorten en typen hekwerken leveren. Je kunt ons zien als één van de grootste specialisten van Nederland. Wij leveren uitsluitend maatwerk van hoge kwaliteit, tegen een zeer betaalbare prijs.

Lelystad is een jonge en moderne stad. Er staan dan ook veel moderne gebouwen en de huizen zijn ook vooral in moderne stijl gebouwd. Veel mensen kiezen voor een hekwerk om hun erf of tuin mee af te schermen. Maar wat voor hekwerk past nu het best bij een modern huis?

Wat voor hekwerk past bij een modern huis?

Als je jouw tuin wilt omheinen, dan kan je dat op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een groene omheining door middel van een haag. Daarnaast kun je kiezen voor een schutting, een hek van hout, of een omheining van steen. Deze hebben echter allen vrij veel nadelen; een houten hek moet je heel goed bijhouden en dichte schuttingen en omheiningen kunnen erg benauwend werken.

Om dit tegen te gaan kun je veel beter kiezen voor een hekwerk. Een hekwerk geeft namelijk het voordeel dat je er doorheen kunt kijken. Daarnaast doet het waar het voor bedoeld is: een mooie bescherming van je erf tegen ongewensten. Hekwerken zijn er in veel verschillende soorten.

De volgende passen het best bij een modern huis:

  • Een sierhekwerk;
  • Een lamellen hekwerk;
  • Een enkelstaafmat hekwerk.

Hekwerk laten plaatsen in Lelystad?

Modern sierhekwerk

Als je het over een sierhekwerk hebt, dan denken veel mensen onmiddellijk aan een hekwerk met allerlei krullen, vormen en tierelantijntjes. Sierhekwerken zijn tegenwoordig echter in verschillende stijlen verkrijgbaar, dus ook modern. Een modern hekwerk kun je herkennen aan de strakke lijnen. Deze stijl is erg populair, de meeste mensen kiezen namelijk voor modern. Wil je een sierhekwerk in een moderne stijl? Dan kun je kiezen uit veel verschillende soorten.

Lamellen hekwerk

Een lamellen hekwerk is ook een hele goede oplossing voor moderne woningen en tuinen. Je kunt een lamellenhekwerk iets vergelijken met een spijlenhekwerk. De ronde spijlen zijn dan echter vervaardigd met platte lamellen. Deze hebben een dikte van een centimeter, de breedte kan variëren tussen 7 cm tot 10 cm. Dit levert een hekwerk op in zeer strakke en moderne stijl.

Daarnaast bestaat er ook een striphekwerk. Dit is ongeveer hetzelfde als een lamellenhekwerk, maar dan zijn de spijlen (strips) in de breedte geplaatst. Dit zorgt voor meer doorkijk en daardoor licht. Bij een lamellen hekwerk wordt de doorkijk bepaald door de breedte van de lamellen.

Enkelstaafmat hekwerk

Ben je op zoek naar een hoogwaardig hek maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dan is een enkelstaafmat hekwerk een hele goede keus. Een enkelstaafmat hekwerk is gemaakt van stalen spijlen. Samen vormen deze een stevige mat, vandaar de naam. De openingen tussen de spijlen zijn vrij groot, waardoor je makkelijk door het hek heen kunt kijken. Een groot voordeel boven een gaashekwerk is de stevigheid. De spijlen van een enkelstaafmat zijn namelijk 5,5 mm dik, waardoor ze veel steviger zijn dan gaas.

 

Neem direct contact met ons op

In dit artikel heb je kunnen lezen wat de beste keuzes zijn voor een modern hekwerk. Als je op zoek bent naar een hekwerk leverancier in Lelystad, dan kan het natuurlijk ook zijn dat je een ander soort hekwerk zoekt. Moman Hekwerk kan alle soorten en type hekwerken leveren. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor verschillende soorten poorten. Een hekwerk is namelijk niet compleet zonder een poort.

Op onze website kun je een goed beeld krijgen van onze diensten en producten. Wist je dat je ook een gratis e-book kunt aanvragen? Hierin kun je alles lezen wat je over hekwerken zou willen weten. Heb je interesse in een hekwerk? Via onze website kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur