Pagina wordt geladen ...

Hekwerk in Flevoland

Hekwerk in Flevoland

Moman Hekwerken plaatst ook hekwerken in Flevoland, van sierhekwerken tot industriële hekwerken. Dus ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig hekwerk rondom de tuin of het erf, wij leveren en plaatsen alle soorten hekwerken in heel Flevoland.

Waar je ook woont

Het maakt niet uit waar je woont, Emmeloord of Lelystad, van Almerestad tot Luttelgeest en van Rutten tot Zeewolde. Wij plaatsen overal in Flevoland hekwerken. We voeren alle werkzaamheden voor je uit en zorgen ervoor dat alles netjes wordt afgewerkt.

Een fraai sierhekwerk maakt het helemaal af

Om een mooi nieuw aangelegde tuin hoort natuurlijk een mooi fraai sierhekwerk, of het nu een klassieke of een moderne uitstraling heeft. Of misschien kies wel voor een strak dubbelstaafmatten hekwerk. Heb je een nieuw bedrijfspand, dan wil je die beschermen met een strak maar net hekwerk. En wel een waar je niet zo makkelijk overheen kunt klimmen. Een balkon kun je mooi afwerken met een spijlenhekwerk en een hondenren laat je maken van een degelijk gaashekwerk. Nog steviger wordt de ren wanneer deze van enkelstaafmat of dubbelstaafmat is gemaakt. Wat je ook bedenkt, er is heel veel mogelijk; kijk op de pagina’s die onderaan dit artikel staan.

Het doel bepaalt de keuze

Voor elk doel is een hekwerk beschikbaar. Zo heb je fraaie sierhekwerken voor om de tuin, spijlenhekwerken, hoog of laag, voor grotere en kleinere terreinen, enzovoort. De afwerking van de verschillende soorten hekwerken kan ook verschillen. Van fraaie ornamenten op een sierhekwerk tot stalen punten op een spijlenhekwerk. In alle hekwerken kun je een poort plaatsen zodat je het terrein ook echt kunt afsluiten. Je hebt kleine looppoorten en grotere enkele of dubbele draaipoorten maar ook grote schuifpoorten. Al deze poorten zijn of voorzien van een degelijk slot of worden elektronisch afgesloten. Een elektrisch bediende poort is niet te openen zonder activering met bijvoorbeeld een handzender.

Jouw eigendommen beschermd

De bescherming van jouw eigendommen is belangrijk. Daarom plaats je een sierhekwerk om de tuin of een extra stevig spijlenhekwerk met stalen punten om het bedrijfsterrein. Zo weer je ongewenst bezoek en zorg je voor meer veiligheid. Maar met een hekwerk om de tuin of het erf voorkom je ook dat de buiten spelende kinderen of huisdieren zo de straat op kunnen. Je wilt ze toch met een gerust hart buiten kunnen laten spelen?

Wij doen al het werk voor je

Laat ons al het werk doen wanneer je hebt besloten een hekwerk bij ons aan te schaffen. Dat wil zeggen dat wij ook bij je langskomen wanneer je dat wilt, om alles in te meten. We kunnen je dan ook nog beter adviseren. Dat kost je niets extra; dat is de service van Moman Hekwerken.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Lees de informatie over de verschillende hekwerken

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur