Pagina wordt geladen ...

Hekwerk laten plaatsen in Almere?

Ben jij op zoek naar een hekwerk leverancier in Almere? Bij Moman Hekwerk kun je alle soorten en typen hekwerken vinden. Van prachtige sierhekwerken, functionele gaashekwerken tot de optimale beveiliging van industriële hekwerken. Heb je een bedrijfspand dat je goed wilt beveiligen? Dan kun je het best kiezen voor een industrieel hekwerk.

Wat is een industrieel hekwerk?

Industriële hekwerken zijn hekken die om bedrijfsterreinen worden geplaatst. Het voornaamste doel van deze hekken is beveiliging. Een groot en sterk hekwerk schrikt namelijk af. Zo kun je jouw bedrijf beveiligen tegen inbraak en diefstal.

De hekwerken die hiervoor gebruikt worden zijn gaashekwerken, spijlenhekwerk of dubbelstaafmat hekwerken. Deze zijn erg geschikt vanwege de stevigheid.

Hekwerk laten plaatsen in Almere?

Wat voor soort hekwerk moet ik kiezen?

Welk hekwerk je kiest hangt af van hoe goed je jouw pand wilt beveiligen. Daarnaast hangt het natuurlijk ook af van jouw financiële mogelijkheden. Enige kenmerken die kunnen helpen bij jouw keus:

 • Gaashekwerk: De meest voordelige keus levert een stevig hekwerk op;
 • Dubbelstaafmat: Zeer stevig en strak ogend hekwerk. De staven van het hekwerk zijn 5,5 mm dik. De maaswijdte bedraagt 50 mm bij 200 mm;
 • Spijlenhekwerk: De sterkste en daarom meest veilige optie. Geeft je keus in meerdere afwerkingen, zoals staven of punten op de uiteinden.

Er zijn dus meerdere opties om voor te kiezen als je een industrieel hekwerk zoekt. Welke optie je ook kiest, Moman levert altijd hoogwaardige hekwerken. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende kleuren, dat geldt voor al onze hekwerken. Zo kun je kiezen voor de volgende standaard kleuren:

 • RAL 9005 zwart
 • RAL 6005 mosgroen
 • RAL 7016 antracietgrijs
 • Grachtengroen (donkergroen)

Wil je jouw hekwerk van een andere kleur voorzien? Moman kan tegen een meerprijs bijna alle RAL-kleuren op de hekwerken aanbrengen. Onze producten zijn bovendien altijd verzinkt en goed gecoat. Hierdoor zijn ze bestand tegen alle Nederlandse weersomstandigheden.

Veiligheid wordt bepaald door hoogte en vorm

Voor een industrieel hekwerk geldt dat de hoogte voor meer veiligheid zorgt. Hoe hoger, hoe beter, geldt in dit geval. Moman Hekwerk kan alle hekwerken in elke gewenste hoogte leveren. Voordat je de hoogte bepaalt is het belangrijk om contact op te nemen met jouw gemeente; in dit geval Almere. Iedere gemeente heeft namelijk bepaalde regels hiervoor.

Daarnaast wordt de veiligheid van een hekwerk bepaald door de afwerking. Een industriehekwerk kan worden voorzien van spijlen of punten. Dit maakt het nog onaantrekkelijker en moeilijker om over het hek te klimmen.

Hoe werkt het bestelproces?

Zoek jij een hekwerk leverancier in Almere en wil je een hekwerk laten plaatsen? Bij Moman gaat het proces als volgt:

 1. Je plaatst een offerte of doet een aanvraag voor een hekwerk;
 2. Wij nemen contact met jou op om duidelijk te krijgen wat jouw wensen zijn;
 3. Wij vragen je bijvoorbeeld de volgende vragen: Wat voor soort hekwerk? Het doel van het hekwerk? Hoe hoog moet het worden? Welke kleur? Hoe lang precies? Wat is de ondergrond? Wat voor poort wil je? Hoe loopt het terrein?
 4. Hierna maken wij een ontwerp voor het hekwerk;
 5. Onze leverancier maakt het hekwerk;
 6. Zodra wij het aangeleverd krijgen maken wij een afspraak met jou voor plaatsing.

 

Neem direct contact met ons op

Zoek je een hekwerk leverancier in Almere? Bij Moman Hekwerk kun je terecht voor alle mogelijke hekwerken! Op onze website kun je direct een offerte aanvragen, maar je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen om de mogelijkheden te bekijken in de showtuin. Bij Moman Hekwerk kun je terecht voor enkel- en dubbelstaafmat hekwerken, sierhekwerken, gaashekwerken, industriële hekwerken, spijlenhekwerken en natuurlijk poorten. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur