Pagina wordt geladen ...

Opzoek naar een sierhekwerk in de regio Zwolle?

In Zwolle kun je als bedrijfseigenaar of woningbezitter in uiteenlopende situaties behoefte hebben aan een veilig, sterk en mooi ogend hek rond jouw bedrijfspand of grondperceel.

Bij Moman Hekwerk helpen wij je graag bij het plaatsen van een passend hek.

Het doel van een hekwerk

Hekwerken rond woningen, bedrijven, speelplaatsen of tuinen dienen de volgende doelen:

 • Het voorkomen van inbraak en criminaliteit.
  Met name industriehekken en spijlhekwerken met punten worden veel toegepast rond bedrijventerreinen, panden, gebouwen en loodsen in Zwolle, Hattem, Hasselt, Kampen en IJsselmuiden waar veel waardevolle goederen opgeslagen liggen. Hekwerken voorkomen dat dieven dure spullen kunnen meenemen en zijn dus van groot belang.
 • Het vergroten van de veiligheid.
  Dit is het geval bij hondenuitlaatplekken: honden kunnen dan niet zomaar de weg op rennen, en bij kinderspeelplekken en grote tuinen om te voorkomen dat de kleintjes weglopen of een verkeersongeluk krijgen.
 • Visueel dienen hekwerken ook een doel.
  Een hek ziet er niet alleen betrouwbaar en veilig uit, maar ook stijlvol en luxueus. Dat geldt zeker voor sierhekwerken, die vaak fraai afgewerkt zijn.
 • Naast hekken heeft ook tuinomheining zo zijn voordelen.
  Zo kun je hiermee voorkomen dat er katten of andere dieren uit de buurt in jouw tuin komen en daar uitwerpselen achterlaten. Wil je jouw tuin vrij van zwerfdieren houden, dan is een goed sluitend hek een aanrader.


Sierhekwerk in Zwolle

 

Diverse soorten hekwerken: wat zijn de mogelijkheden?

Kies je voor de grootste aanbieder van kwaliteitshekwerken in Nederland, Moman Hekwerk, dan heb je de keuze uit tal van modellen en stijlen hekken. Moman staat bekend als de grootste retailer van hekwerken, poorten en accessoires (zoals waaiers) van Nederland.

Wij bieden onze klanten niet alleen een ruime keuze qua standaard hekmateriaal, maar kunnen je ook helpen met het ontwerpen, op maat maken en monteren van het door jouw gewenste hek.

Bij ons kun je terecht voor spijlenhekken, sierhekwerken, poorten, gaasjhekwerk, lage hekken, hekken met punten, bollen of een vierkante afwerking. Verdr bieden wij enkelstaafmat hekken en dubbelstaafmat hekwerk aan van superieure kwaliteit voor een scherpe prijs.

Sierhekwerken en gaashekken zijn ideaal voor particulieren

Naast industriehekken verkopen wij, dat is vooral voor particulieren interessant, ook hekken met poorten voor particulieren. Hierbij kun je kiezen uit spijlenhekken, gaashekken of diverse ontwerpen sierhekwerk. De keuze is nagenoeg onbeperkt als het aankomt op vormgeving, afmetingen, kleuren en stijlen.

De kracht van Momam Hekwerk

Maar welke argumenten zijn er om juist voor een hekwerk van Momam Hekwerk te kiezen? Dat zijn er meerdere. Ons bedrijf kan bogen op ruim tien jaar ervaring in de branche, waardoor we precies weten hoe goeden hekken ontworpen, gemaakt en gemonteerd dienen te worden. Doordat wij onze materialen voordelig bij fabrikanten en groothandels kunnen inslaan, zijn we in staat om messcherpe tarieven te hanteren.

Een offerte is snel geregeld

Neem nu contact met ons op voor een offerte voor jouw bedrijf of woning in en rond Zwolle. Of je nu in Zwolle, Hattem, Nieuwleusen, Kampen, IJsselmuiden of Hasselt woont: wij staan voor je klaar! Geef jouw voorkeuren en wensen aan, dan heb je snel een prijsopgaaf op maat voor jouw hekwerken of sierhekwerken in Zwolle.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur