Pagina wordt geladen ...

Opzoek naar een hekwerk in de regio Kampen?

Woon of werk je in Kampen, IJsselmuiden, Zwartsluis of Grafhorst en ben je op zoek naar mooi sierhekwerk of een robuust, beschermend hek? Dan is het tijd om goed en sterk hekwerk aan te schaffen. Er zijn uiteenlopende situaties die nopen tot het plaatsen van een stabiel en betrouwbaar hek.

Om een voorbeeld te noemen: veel mensen in en rond Kampen beschikken over een grote en comfortabele tuin. Deze voorzien ze dan graag van goed en stijlvol hekwerk om ongewenste gasten op afstand te houden. Ook zijn er in Kampen veel kinderspeelplekken te vinden. Sterke hekwerken rond dit soort speelterreinen zijn natuurlijk onmisbaar, want kinderen horen veilig buiten te kunnen spelen. Koste wat kost wil je voorkomen dat kleine kinderen een drukke weg oprennen en daarbij aangereden worden door een auto of fiets.

Hekken rond jouw bedrijf helpen tegen inbrekers

Een laatste voorbeeld: wanneer je een eigen bedrijfspand en/of loods in Kampen, Grafhorst, Zwartsluis, Hasselt of IJsselmuiden of een andere plaats in de omgeving hebt, moet het terrein van goede en betrouwbare industriehekken zijn voorzien. Met een goed en voldoende hoog beschermend hekwerk kan inbraak en diefstal worden voorkomen.

 

Sierhekwerk Kampen

 

Soorten hekwerken voor particulieren en bedrijven

Of je nu als particulier, voor jouw tuin, of als bedrijfseigenaar voor jouw onderneming in Kampen een geschikt hekwerk zoekt, bij de experts van Moman Hekwerk kun je voor elk soort hekwerk terecht. Onze collectie hekwerken is zeer uitgebreid en behoort tot de grootste van Nederland. Zo vind je in onze collectie tal van sierhekwerken voor particulier en bedrijfsmatig gebruik, die je volledig naar eigen smaak kunt laten afwerken qua kleur, materiaal en vormgeving.

Populair zijn verder onze spijlenhekwerken, die een strakke en sterke afscheiding vormen. Deze hekwerken bestaan uit verticale spijlen die vast gelast zijn op twee of meer horizontale dwarsligger. Voor particulieren zijn deze hekwerken ideaal, bijvoorbeeld als je in een woonwagen woont of een vakantiehuisje hebt waar je geen onverlaten wilt hebben, maar ook bedrijven kopen onze spijlhekwerken dankbaar in.

Speciaal voor bedrijfsloodsen en industriepanden verkoopt Moman Hekwerk ook onverwoestbare industriehekken. Deze garanderen een zo optimaal mogelijke veiligheid op jouw bedrijfsterrein. Ten slotte kun je ook voor enkelstaafmat hekwerken, dubbelstaafmat hekwerken en gaashekwerken bij Moman Hekwerk aankloppen.

Waarom kiezen voor Moman Hekwerk?

Niet alleen de ruime keuze aan kwaliteitshekken maakt Moman Hekwerk tot de ideale leverancier hekwerk voor jouw woning of onderneming. Bij ons kun je ook terecht als je een geheel eigen hekwerk wilt laten ontwerpen en plaatsen. Onze dienstverlening is betrouwbaar, mede omdat wij ruim tien jaar ervaring in het vak hebben en alleen kwaliteitsproducten verkopen die doen waarvoor ze gemaakt zijn: een stijlvolle uitstraling hebben, robuust zijn en de bescherming en privacy bieden die door de klant gewenst is.

Een laatste reden om te kiezen voor Moman Hekwerk zijn de scherpe en aantrekkelijke prijzen die wij hanteren. Door onze grote capaciteit kunnen wij grot en voordelig onze materialen inkopen. Onze klanten profiteren hiervan mee!

Bekijk ons assortiment en vraag een offerte aan

Laat je inspireren door onze brede assortiment. Bekijk onze hekwerken online en vraag bij interesse gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan voor het maken van jouw hekwerk, in Kampen, Grafhorst, Hasselt, Zwartsluis of IJsselmuiden op maat. Wij helpen je graag verder!

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur