Pagina wordt geladen ...

Op zoek naar een hekwerk in de regio Hardenberg?

Kwalitatief goede hekwerken zijn voor veel bedrijven in Hardenberg, Ommen, Bergentheim of Gramsbergen cruciaal om hun pand, loods of bedrijf goed te kunnen afschermen. Wellicht zoekt u voor jouw onderneming of huis in Hardenberg of regio ook een geschikt hek. Dan bent u bij Moman Hekwerk aan het goede adres.

Als groothandelaar in mooie hekwerken bieden wij in heel het land kwaliteitshekken aan voor scherpe prijzen, zoals sierhekken, industriehekken, gaashekwerk of spijlenhekken. Met name voor bedrijven en (overheids)instellingen zijn betrouwbare en sterke hekken van onmisbare waarde. Een omheining voorkomt dat er ongenode gasten op bezoek komen om in te breken en dure spullen uit jouw bedrijfspand te stelen.

Maar ook steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om stijlvolle hekwerken, meestal sierhekwerken, rond hun grond, tuin of perceel neer te zetten. Niet alleen omdat dit stijlvol is en een sierhekwerk er prachtig en luxueus uitziet. Maar ook om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren, doordat de kleintjes ineens vanuit de tuin de straat op rennen.

Wat is het nut van hekwerk rond een bedrijfspand, tuin, woning of speelplek?

Een van de grootste pro's om een hekwerk te plaatsen rond uw kantoorpand, loods of bedrijfspand, is het voorkomen van inbraak en vandalisme. Niemand wil dat er 's nachts onverlaten binnendringen en waardevolle goederen stelen, spullen slopen of brand stichten. Door een sterk en hoog industriehek rond uw perceel te plaatsen, kan dit voorkomen worden.

Hekken rond grote villatuinen, speelplekken voor kinderen en hondenuitlaatplekken zorgen ook voor meer veiligheid. Ze voorkomen dat uw kroost of huisdieren plotsklaps de weg oprennen en een ongeluk krijgen of veroorzaken. Een andere voordeel van een goed hekwerk is dat u loslopende dieren - denk aan honden, poezen en katten - uit uw tuin houdt, wat meestal wel zo fris is.

Ten slotte: hekwerken zijn ook prachtig om te zien. Zo zijn er tal van schitterende sierhekken te koop, die de tuin stijlvoller en luxueuzer kunnen maken.

 

Sierhekwerk in de regio Hardenberg

 

Het assortiment hekwerken van Moman Hekwerk

Bij Moman Hekwerken, de nationale hekwerkspecialist, kun je elk soort hekwerk kopen voor jouw woning of bedrijf in Hardenberg. Op maat gemaakt, in de door u gewenste uitvoering en kleurstelling. Zo ontwerpt en levert Moman industriehekken voor zowel grote als kleine bedrijven en fabrieken. Maar ook prachtige gaashekken voor kinderspeeltuinen of hondenuitlaatplekken hebben wij in ons assortiment opgenomen.

Of heb je liever een fraai spijlenhekwerk, om rond uw woonwagen of perceel te zetten? Onze experts denken graag met je mee om de voor jou beste oplossing te vinden. Zodat jouw hekwerk staat als een huis!

Meer weten of een prijsindicatie ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen over onze robuuste en stilistisch prachtig ontworpen hekwerken in Hardenberg, Ommen, Coevorden of Bergentheim? Of ontvang je liever direct een scherpe offerte toegespitst op jouw wensen? Neem dan contact met ons op. Je kunt Moman Hekwerk benaderen via ons online contactformulier, maar mag ons ook gerust opbellen.

Want wij helpen je graag aan de beste hekken die er op de markt verkrijgbaar zijn!

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur