Pagina wordt geladen ...

Hekwerk laten plaatsen in Lemmer?

Ben jij op zoek naar een hekwerk leverancier in Lemmer? Moman Hekwerk is één van de grootste specialisten op gebied van hekwerken en poorten. Bij Moman kun je terecht voor alle soorten en typen hekwerken zoals bijvoorbeeld sierhekwerken, gaashekwerken en industriële hekwerken. Wij leveren uitsluitend maatwerk van hoge kwaliteit, maar wel tegen een betaalbare prijs!

Woon je in Lemmer en omstreken en wil je een goed hekwerk laten plaatsen? Kies dan voor Moman Hekwerk! Misschien ben je op zoek naar een hekwerk omdat je in bezit bent van een hond, of wil je een hondenspeelplaats of trainingsplek omheinen? Een goed hekwerk is dan erg belangrijk.

Hekwerk laten plaatsen in Lemmer?

Tuinomheining voor hondenbezitters

Als je een hond hebt, dan zou het erg fijn zijn als je hem of haar buiten in de tuin kunt laten spelen zonder dat de hond de tuin uit kan. Een goed hekwerk is daar de beste oplossing voor. Je zou kunnen kiezen voor een gaashekwerk, een enkel- of dubbelstaafmat hekwerk of een mooi sierhekwerk. Het best kun je deze keus laten bepalen door de sfeer en stijl van het huis en de tuin.

Gaashekwerken en staafmat hekwerken zijn fijnmazig genoeg om honden ten allen tijden in de tuin te houden. Bij een sierhekwerk dien je de keus te laten afhangen van de grootte van de hond. Een sierhekwerk met brede openingen tussen de spijlen houdt bijvoorbeeld niet een kleine hond tegen.

Een goed hekwerk bied je de volgende voordelen:

  • De hond kan de tuin niet verlaten en de straat oprennen;
  • De hond kan geen mensen buiten jouw erf lastigvallen;
  • Je kunt met een gerust hart de hond buiten laten;
  • Een goed hekwerk staat ook nog eens mooi en het houdt ongewenste mensen uit je tuin.

Hekwerken voor hondenspeelplaatsen

Hekwerken zijn ook zeer geschikt om in andere situaties honden binnen de rastering te houden. Je kunt dan denken aan een uitlaatplaats voor honden, een plek waar hondentrainingen gegeven worden of een losloopplek voor honden. Het is in deze gevallen erg belangrijk dat de honden niet van deze terreinen kunnen rennen. Dit soort plekken liggen namelijk vaak in een natuurlijke omgeving waar wilde dieren zijn, maar waar ook koeien en paarden in de wei lopen en misschien andere mensen die hun hond uitlaten.

Een goed hekwerk van Moman biedt dan de volgende voordelen:

  • Het zorgt voor veiligheid voor de honden in de speel-trainplaats, ze kunnen niet wegrennen of zomaar de weg oplopen;
  • Honden kunnen het terrein niet verlaten, bijvoorbeeld om achter een paard of wild dier aan te rennen. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar het voorkomt ook eventuele schadeclaims in geval van een incident;
  • Een hekwerk zet je niet alleen neer voor de veiligheid. Als je kiest voor een hoogwaardig hekwerk, dan geeft dit een gedegen en betrouwbare uitstraling.

 

Neem direct contact met ons op

Wil je een hekwerk laten plaatsen en ben je daarom op zoek naar een hekwerk leverancier in Lemmer? In dit blog hebben we ons geconcentreerd op hekwerken om honden binnen de tuin of op het terrein te houden. Er zijn echter nog veel meer redenen waarom je een hekwerk zou willen plaatsen. Moman Hekwerk biedt oplossingen voor alle gelegenheden. Welke reden jij ook hebt om een hekwerk te plaatsen of wat voor soort hekwerk je ook zoekt, wij kunnen het leveren en plaatsen.

Op onze website kun je een aardig beeld krijgen van de mogelijkheden. Wil je onze hekwerken in het echt komen bekijken? Kom dan eens langs in onze grote showtuin! Wij zijn gevestigd in Geesbrug- Drenthe. Natuurlijk komen wij ook graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken, we doen dat geheel vrijblijvend. Heb je interesse in een hekwerk van Moman? Vraag dan een offerte aan! Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur