Pagina wordt geladen ...

Hekwerk laten plaatsen in Dokkum?

Zoek jij een hekwerk leverancier in Dokkum? Kies dan voor Moman Hekwerken! Wij zijn een specialist op gebied van hekwerken en poorten. Bij ons kun je allerlei soorten hekwerken bestellen zoals sierhekwerken, spijlenhekwerken en industriële hekwerken. Natuurlijk leveren wij ook verschillende soorten poorten, een hekwerk is natuurlijk niet af zonder een passende poort.

Wij leveren hoogwaardig maatwerk voor een betaalbare prijs. Ben jij op zoek naar een hekwerk leverancier in Dokkum? Wij zijn gevestigd in Geesbrug- Drenthe, maar we leveren en installeren hekwerken in heel Nederland. Ben je geïnteresseerd in onze producten? Kom dan eens kijken in onze showtuin! In een grote tuin van ruim 750 m2 kun je inspiratie op doen wat de mogelijkheden zijn voor jou. Misschien ben je wel geïnteresseerd in een mooi sierhekwerk?

Wat zijn sierhekwerken?

Sierhekwerken zijn hekwerken die een stijlvolle uitstraling hebben. Vaak wordt er gedacht dat sierhekwerken vooral klassieke vormen hebben met veel krullen of andere versieringen. Maar er bestaan ook moderne en strakke sierhekwerken. Deze passen dan ook beter bij moderne huizen en de bijbehorende tuin.

Sierhekwerken worden altijd gemaakt van staal. Om de klassieke krullen of moderne vormen erin te krijgen wordt het metaal gebogen tot sierhekwerk. Hierna wordt het hekwerk verzinkt en gecoat.

Hekwerk laten plaatsen in Dokkum?

Wanneer kiezen voor een sierhekwerk?

De tuin krijgt een steeds belangrijker plekje in de woonomgeving van mensen. Het wordt steeds meer bij de woning betrokken. De smaak van bewoners wordt daarom ook in de tuin toegepast. Sommigen kiezen voor een klassieke Engelse tuin, een moderne tuin met overkapping of zelfs voor een tuin met zwembad. Het is daarom logisch dat je dit prachtige bezit wilt omheinen. Niet alleen om een veilige plek te creëren voor jezelf, de kinderen en huisdieren, maar ook om ongewensten buiten te houden. Een hekwerk is dan een prachtige oplossing, maar die moet natuurlijk wel bij de stijl van het huis en de tuin passen. Daarom kies je voor een sierhekwerk.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een hek met gaas of zelfs voor een schutting, maar dit geeft niet de gewenste luxe uitstraling waarnaar je op zoek bent. Een schutting doet zijn werk, maar het kan ook erg benauwend werken. Door een sierhekwerk kun je nog gewoon kijken, terwijl het wel duidelijk een grens aangeeft en beschermend werkt.

Dit zijn enkele redenen om te kiezen voor een sierhekwerk:

  • Je wilt je tuin beschermen tegen ongewenste mensen of dieren;
  • Je wilt een luxe en stijlvolle omheining van jouw tuin;
  • De tuin moet een veilige plek zijn voor kinderen en/of huisdieren om te spelen;
  • Je hebt een keus uit veel verschillende stijlen.

Waarop letten bij het kopen van een sierhekwerk?

Een sierhekwerk is een investering die jarenlang meegaat. Het gaat daarom niet om zomaar een aankoop. Daarom moet het hekwerk aan al jouw wensen voldoen; de vorm, de kleur, de bescherming die het biedt; alles moet kloppen. Daarnaast moet het hekwerk natuurlijk kwalitatief hoogwaardig zijn.

Als je op zoek gaat naar een hekwerk leverancier in Dokkum, dan kan het moeilijk zijn om de kwaliteit van de buitenkant te beoordelen. Op het oog zal elk sierhekwerk er goed uitzien.

Als je een sierhekwerk aanschaft let dan op:

  • Kwaliteit van de coating. Deze moet verzinkt zijn en met één of twee lagen poedercoating;
  • De kwaliteit van de bevestigingsmiddelen. Bouten en moeren moeten van rvs zijn;
  • Kwaliteit van al het hang- en sluitwerk. Moet robuust zijn, van rvs, scharnieren van verzinkt ijzer etc.
  • Zijn de lasverbindingen mooi glad afgewerkt?
  • De mate van fundering. Verlengde palen moeten in beton worden gestort;
  • Wat zijn de leverings- en garantievoorwaarden? Een goed bedrijf als Moman Hekwerk geeft 5 jaar garantie op coating, fabricagefouten en betonnen funderingen.

 

Neem direct contact met ons op

Ben je op zoek naar een hekwerk leverancier in Dokkum? Moman Hekwerk kan alle soorten hekwerken en poorten leveren en plaatsen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardig maatwerk! Van ons kun je dan ook kwaliteit verwachten, maar wel tegen een betaalbare prijs! Heb je interesse in onze hekwerken en wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Andere artikelen lezen?

Wij hebben nog veel meer artikelen geschreven:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur