Pagina wordt geladen ...

Erfafsluiting Eelde

Voor deze klant in Eelde heeft Moman Hekwerk een fraaie dubbele poort geplaatst. De klant wilde de toegang tot het erf stijlvol afsluiten waardoor niet iedereen nog zomaar het erf op kan lopen. Er is gekozen voor een klassiek hekwerk type Amsterdam. Dit hekwerk past perfect bij de stijl van het woonhuis.

Dubbele poort met sluitwerk

De beide poorthelften hebben een hoogte van 1,5 m aan de zijkant tot 2 m in het midden waardoor een perfecte breedte-hoogte verhouding ontstaat. Op de beide staanders waar de poorthelften aan zijn bevestigd zijn twee mooie klassieke lantaarns gemonteerd. Deze kunnen natuurlijk desgewenst op een sensor worden aangesloten. Net als de poort zelf die geheel geautomatiseerd kan worden zodat de bewoner de poort op afstand kan openen voor zichzelf maar ook voor bezoek. Hiervoor kan dan ook een intercom worden geplaatst.

Standaard en op maat

De geplaatste poort heeft een standaard breedte van 4 m (2 x 2m) maar kan ook op maat worden geleverd. De dubbele poort is gecoat met een ‘grachten groene’ coating. Dit is één van de vele standaardkleuren.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur