Pagina wordt geladen ...

Erfafscheiding chalet Erm

Erfafscheidingen zijn er in allerlei soorten en maten. Deze klant in Erm had last van 'foutparkeerders' op de grond behorende bij het chalet. Een metalen hekwerk leek de klant beter dan bijvoorbeeld een houten hekje of schutting. Een erfafscheiding moet natuurlijk wel stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Daarom is gekozen voor een dubbelstaafmat-hekwerk met een robuuste uitstraling en toch modern.

Dubbelstaafmat versus enkelstaafmat

Een dubbelstaafmat wil zeggen dat de verticale spijlen tussen 2 horizontale staven worden gelast in tegenstelling tot de enkelstaafmat, waar maar 1 horizontale staaf wordt gebruikt. Hierdoor is de dubbelstaafmat steviger en kan het letterlijk beter tegen een stootje. Beide varianten worden stevig op de palen bevestigd. Deze palen zijn goed verankerd in de grond en aan de bovenkant netjes afgewerkt met een kunststoffen kap net als de bevestigingen aan de palen.

Afwerking

Het hele hekwerk heeft een lengte van enkele tientallen meters en heeft een hoogte van 80 cm. Het geheel is verzinkt en afwerkt met een groene coating, standaardkleur RAL 6009.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur