Pagina wordt geladen ...

Hekwerk Zuid Holland

Hekwerk in Zuid Holland

Woon je in de provincie Zuid Holland en ben je op zoek naar een sierhekwerk, spijlenhekwerk of industrieel hekwerk? Moman Hekwerken plaatst hekwerken in heel Nederland.

Plaatsing in heel Zuid Holland

Woon je in Den Haag, Rotterdam, Leiden, Dordrecht, Wassenaar of Zoetermeer? Het maakt ons niet uit. Wij plaatsen hekwerken in heel Zuid-Holland. Je hoeft alleen maar het hekwerk uit te zoeken en wij doen de rest en na het plaatsen laten we alles weer netjes achter.

Vakwerk door Moman Hekwerken

Moman Hekwerken heeft alle kennis én vakmensen in huis en door onze jarenlange ervaring kunnen we zeggen dat we alleen vakwerk leveren. Een fraaie tuin om een net zo fraaie woning wil je natuurlijk helemaal afmaken met een stijlvol sierhekwerk wat precies bij de tuin en de woning past. En dit hekwerk moet van uitzonderlijke kwaliteit zijn wat jaren meegaat. Wat niet wil zeggen dat er geen onderhoud nodig is want alles heeft onderhoud nodig, ook een (sier)hekwerk.

Maar het is wel de geleverde kwaliteit van het hekwerk en de plaatsing zelf wat bepalend is voor de hoeveelheid onderhoud. Of het nu om stevige spijlenhekwerken gaat voor om een bedrijventerrein of een sierlijk sierhekwerk om de tuin. Wij kunnen alle soorten hekwerken op maat produceren en plaatsen. Wat je ook bedenkt, er is heel veel mogelijk; kijk op de pagina's die onderaan dit artikel staan.

Passend hekwerk

Voor elk doel is een passend hekwerk of een combinatie van hekwerken te vinden. Zo kun je de toegang naar een ondergrondse garage rondom beveiligen met een spijlenhekwerk of een bedrijfsterrein met een hoge versie hiervan met stalen punten bovenop. Als je wilt, combineer je een sierhekwerk met een staafmatten hekwerk, waarbij die laatste niet in het zicht staat. Zo bespaar je wel op de kosten want een mooi sierhekwerk tussen de bosjes heeft geen zin want die ziet niemand. Wanneer je een poort in het hekwerk wil heb je ook weer de keuze uit vele mogelijkheden, al of niet elektronisch beveiligd;

  • Kleine looppoort
  • Enkele draaipoort
  • Dubbele draaipoort
  • Schuifpoort

Beveiliging van bedrijventerrein of woning

Wanneer je een bedrijf hebt met een eigen terrein er omheen dan heb je misschien ook een of meerdere bedrijfswagen buiten staan. Om de voorkomen dat deze leeggeroofd of gestolen worden, kun je het terrein beter beveiligen met bijvoorbeeld een stevig spijlenhekwerk voorzien van stalen punten. Een grote tuin om de woning kun je ook prima beveiligen met het juiste hekwerk. Hiervoor kun je voor dat deel wat te zien is een fraai sierhekwerk neerzetten en dat deel wat niet vanaf de straat te zien is, laat je afzetten met een stevig dubbelstaafmatten hekwerk. De kinderen wil je echter ook met een gerust hart laten ravotten in de tuin. Met een hekwerk voorkom je dat zij en eventuele huisdieren, de tuin niet zo makkelijk uit kunnen.

Hekwerk vervangen en aanschaffen?

Overweeg je een hekwerk door ons te laten plaatsen dan gaan we samen met jou de mogelijkheden bekijken. Wanneer je niet weet wat je allemaal nodig hebt, komen we gewoon bij je langs wanneer je dat wenst. Zo kunnen we alles exact voor je opmeten zodat je zeker weet dat er geen fouten worden gemaakt bij de bestelling.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Lees de informatie over de verschillende hekwerken

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur