Pagina wordt geladen ...

Hekwerk Noord-Holland

Hekwerk in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een sierhekwerk, spijlenhekwerk of industrieel hekwerk en woon je in Noord-Holland? Moman Hekwerken plaatst hekwerken in heel Nederland.

Levering en plaatsing in heel Noord-Holland

Woon je in Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Alkmaar of Den Helder? Het maakt ons niet uit. Wij plaatsen hekwerken in heel Noord-Holland. Je hoeft alleen maar het hekwerk uit te zoeken en wij doen de rest en na het plaatsen laten we alles weer netjes achter.

Moman Hekwerken levert vakwerk hekwerken

Door onze jarenlange ervaring, omdat we alle kennis in huis hebben én vakmensen in dienst, kunnen we zeggen dat we alleen maar vakwerk leveren. Zo kunnen Wanneer je een mooie tuin hebt aangelegd om de woning wil je die helemaal afmaken met een fraai sierhekwerk die aansluit bij de stijl van de tuin en de woning. En je wilt natuurlijk dat dit hekwerk wel jaren meegaat en dus van goede kwaliteit is en weinig onderhoud vereist.

Daarom kies je voor een hekwerk van Moman Hekwerken. Of het nu om stevige spijlenhekwerken gaat voor om een bedrijventerrein of een sierlijk sierhekwerk om de tuin. Wij kunnen alle soorten hekwerken op maat produceren en plaatsen. Wat je ook bedenkt, er is heel veel mogelijk; kijk op de pagina’s die onderaan dit artikel staan.

Elk hekwerk zijn doel

Elk hekwerk heeft zijn eigen doel; een sierhekwerk om zijn stijlvolle uitstraling, een spijlenhekwerk met stalen punten om te voorkomen dat ongewenste gasten erover heen kunnen klimmen of een staafmatten hekwerk om het zwembad veilig te omheinen. Als je wilt, combineer je een sierhekwerk met een staafmatten hekwerk, waarbij die laatste niet in het zicht staat. Zo bespaar je wel op de kosten want een mooi sierhekwerk tussen de bosjes heeft geen zin want die ziet niemand. Wanneer je een poort in het hekwerk wil heb je ook weer de keuze uit vele mogelijkheden, al of niet elektronisch beveiligd;

  • Kleine looppoort
  • Enkele draaipoort
  • Dubbele draaipoort
  • Schuifpoort

Beveiliging van bedrijventerrein of woning

Een grote tuin om de woning kun je ook prima beveiligen met het juiste hekwerk. Hiervoor kun je voor dat deel wat te zien is een fraai sierhekwerk neerzetten en dat deel wat niet vanaf de straat te zien is, laat je afzetten met een stevig dubbelstaafmatten hekwerk. De kinderen wil je echter ook met een gerust hart kunnen laten spelen in de tuin. Met een hekwerk voorkom je dat zij en eventuele huisdieren, de tuin niet zo makkelijk uit kunnen. Heb je een bedrijfswagen en misschien ook wel goederen buiten staan bij het bedrijf, dan kun je het terrein beter beveiligen met bijvoorbeeld een stevig spijlenhekwerk voorzien van stalen punten.

Hekwerk aanschaffen?

We gaan altijd met jou in overleg wanneer je besluit een hekwerk door ons te laten plaatsen. We nemen dan alle mogelijkheden met je door en nemen alles op in een transparante offerte. Je weet dan precies wat het gaat kosten. Wanneer je wil, komen we bij je langs om alles op te meten zodat je er zeker van kunt zijn dat alles past en aanwezig is bij levering en plaatsing.

Bezoeken of eerst even contact?

Je bent altijd welkom op ons showterrein in Geesbrug maar je mag ook altijd eerst contact opnemen met de vragen die je hebt. Wij zijn altijd bereid je te woord te staan. Heb je door alle informatie op deze site al een besluit genomen, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.

Lees de informatie over de verschillende hekwerken

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur