Pagina wordt geladen ...

Dubbelstaafmat hekwerk groen; een stevig hekwerk in een natuurlijke kleur

Wil je een hekwerk om jouw erf, tuin of bedrijfsterrein plaatsen? De laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een dubbelstaafmat hekwerk. Dit type hekwerk is zo populair vanwege de sterkte en functionaliteit. Moman Hekwerk is een specialist in tuinafscheidingen, industriehekken en omheiningen, wij bieden daarnaast meerdere opties op gebied van kleur. Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk in groen, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op zoek naar een groen dubbelstaafmat hekwerk?

Wil je een groen dubbelstaafmat hekwerk kopen? Groen is de meest populaire kleur voor de afscheiding van een tuin. Dat komt doordat groen de kleur is van de natuur, het sluit goed aan bij de planten en bomen in de tuin. Voor een hekwerk rondom de tuin is het belangrijk dat het niet te veel aandacht vraagt. De omheining moet vooral functioneel zijn, een groen dubbelstaafmat hekwerk is daarom zeer geschikt voor deze toepassing.

Heb je een moderne tuin zonder veel planten? Wil je een dubbelstaafmat hekwerk plaatsen voor een ander doeleinde? Vind je het niet belangrijk dat het hekwerk voor een groot deel wegvalt in de kleuren van de tuin? Dan zou je ook voor een andere kleur kunnen kiezen, zoals zwart of antraciet.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk vormt een raster van stevige stalen staven. Deze zijn 5,5 cm in doorsnede. De staven zijn verticaal en horizontaal geplaatst. Hierdoor ontstaan mazen van 5 cm bij 20 cm. De indicatie ‘dubbel’ in de naam staat voor de twee staven waaruit de horizontale spijlen bestaan. De verticale spijlen lopen hier tussendoor. Het gevolg is een zeer stevig geheel, nog steviger dan een enkelstaafmat hekwerk. De spijlen zijn verzinkt en voorzien van een enkele of dubbele laag poedercoating.

Dubbelstaafmat groen

Waarom een dubbelstaafmat hekwerk?

Is stevigheid, duurzaamheid en veiligheid een belangrijke eis voor jouw hekwerk? Dan is een dubbelstaafmat hekwerk een goede keus. De dubbelstaafmatten zijn tegenwoordig de meest populaire soort hekwerken. Veel mensen kiezen ervoor om hun erf te beschermen, hun kinderen veilig te laten spelen of om hun huisdieren vrij in de tuin los te laten lopen.

Een dubbelstaafmat hekwerk is sterk, werkt preventief tegen inbraak en is mooier dan een hekwerk met gaas. Er zijn vele redenen om een hekwerk te plaatsen. Een dubbelstaafmat hekwerk voldoet in alle gevallen aan de eisen en wensen. Daarnaast kun je deze hekwerken in verschillende hoogtes en kleuren bestellen. Een groen dubbelstaafmat hekwerk is een rijke en functionele aanvulling van jouw erf.

Levering en montage van groen dubbelstaafmat hekwerk

Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk in groen? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Groen is één van onze standaardkleuren, daarnaast zijn zwarte dubbelstaafmat en antraciet dubbelstaafmat ook erg populair. Moman Hekwerk is een specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een hekwerk bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door het ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten.

Het plaatsen van een hekwerk of poort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur