Pagina wordt geladen ...

Een dubbelstaafmat hekwerk zwart; moderne functionaliteit

Als je een erfafscheiding zoekt voor een woning of een hekwerk voor de veiligheid van een bedrijf, dan zijn er vele mogelijkheden. Een zeer goede keus is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit type hekwerk is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Of je nu een hek zoekt om de kinderen veilig in de tuin te houden, een veilige afrastering voor jouw kippen of een goed beveiligend hekwerk voor jouw bedrijf, een dubbelstaafmat hekwerk doet zijn werk optimaal.

Dat komt door de goede combinatie van duurzaamheid en uiterlijk. Dit type hekwerk is bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een dubbelstaafmat in zwart is een mooi voorbeeld van moderne functionaliteit.

Op zoek naar een zwart dubbelstaafmat hekwerk?

Ben je op zoek naar een zwart dubbelstaafmat hekwerk? Voorheen kozen mensen meestal voor een groene of houtkleurige omheining van hun tuin. Die natuurlijke kleuren sloten het best aan bij hun smaak en het uiterlijk van de tuin. De laatste jaren worden echter steeds meer andere kleuren gebruikt in de tuin, zoals zwart. Je kunt dat terugzien in donkergekleurde tegels, zwarte overkappingen en schuttingen, en natuurlijk bij hekwerken.

Mensen kiezen voor zwart om twee verschillende redenen: Sommigen houden van de strakke en stoere look van zwart. Het sluit dan goed aan bij de moderne inrichting van hun tuin. Anderen kiezen voor zwart, omdat de kleur heel neutraal is. Een zwart hekwerk kan voor een groot deel wegvallen uit het zicht, hierdoor behoudt het zijn functie, maar het hekwerk valt niet op.

Een zwart dubbelstaafmat hekwerk past ook erg goed bij een bedrijf. Een groen hekwerk is vrij standaard, met een zwart hekwerk valt jouw bedrijf op. Wil je een dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen, maar niet in zwart? Bij Moman kun je ook kiezen voor de standaardkleuren groen en antraciet.

Dubbelstaafmat zwart

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk staat vooral bekend om zijn stevigheid. Dat komt doordat dit type hekwerk gemaakt is van een stevig raster van meerdere stalen staven. Deze spijlen zijn zo verticaal en horizontaal geplaatst, dat ze vele kleine mazen vormen. Deze zijn 50 mm bij 200 mm groot. Er bestaat ook een enkelstaafmat hekwerk. Het verschil met dubbel is, dat de horizontale spijlen bij de dubbelstaafmat bestaan uit twee staven. Hierdoor is een dubbelstaafmat nog sterker dan een enkelstaafmat.

Waarom een dubbelstaafmat hekwerk?

Er bestaan verschillende soorten hekwerken, zoals een sierhekwerk, spijlenhekwerk of gaashekwerk. De keus voor een hekwerk houdt daarom van jouw smaak en eisen af. Vind je functionaliteit, sterkte en een moderne uitstraling belangrijk? Dan is een zwart dubbelstaafmat hekwerk een prima optie. Door zijn sterkte en duurzaamheid zal het hekwerk jarenlang blijven staan.

Daarnaast is dubbelstaafmat heel functioneel. De kleine mazen houden dieren op jouw erf, het hekwerk is moeilijk te beklimmen en een zwart dubbelstaafmat hekwerk oogt strak en modern.

Levering en montage van zwart dubbelstaafmat hekwerk

Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk in zwart? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Zwart is één van onze standaardkleuren, de kleur sluit heel goed aan bij een moderne tuin of bij een bedrijf. Moman Hekwerk is een specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een hekwerk bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door het ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten.

Het plaatsen van een hekwerk of poort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur