Pagina wordt geladen ...

Dubbelstaafmat hekwerk antraciet; uitstraling en duurzaamheid komen samen

Wil jij een afscheiding plaatsen in jouw voor- of achtertuin of rond jouw bedrijf? Dan zijn er verschillende opties waaruit je zou kunnen kiezen; een haag, een schutting of een hekwerk. Hekwerken worden tegenwoordig vooral van staal gemaakt, dit verlengt de levensduur enorm ten opzichte van hout. Op gebied van stalen hekwerken bestaat er echter ook veel keus. Een dubbelstaafmat hekwerk is één van de sterkste en duurzaamste mogelijkheden. Deze hekwerken zijn bovendien in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelstaafmat hekwerk in antraciet. Maar wat is een dubbelstaafmat hekwerk precies en waarom zou je voor dit type hekwerk kiezen? Je leest er meer over in dit artikel.

Op zoek naar een antraciet dubbelstaafmat hekwerk?

Ben je op zoek naar een antraciet dubbelstaafmat hekwerk? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Wij plaatsen de laatste jaren steeds vaker een dubbelstaafmat hekwerk. Het is op dit moment dan ook één van de meest verkochte typen hekwerken. Dat komt door de mooie uitstraling van het hekwerk, de sterkte van het geheel en zijn multifunctionaliteit. Een dubbelstaafmat hekwerk is namelijk geschikt voor veel toepassingen.

Ben je op zoek naar een afscheiding vanwege veiligheid en criminaliteit? Een dubbelstaafmat hekwerk is enorm sterk, de spijlen kunnen niet verbogen worden en het hekwerk is moeilijk te beklimmen. Dat komt doordat de mazen smal zijn, bovendien kunnen we bij de bovenste ligger de verticale spijlen laten doorlopen. Er ontstaan dan een soort punten die klimmen ontmoedigen. Een dubbelstaafmat hekwerk is echter ook zeer geschikt als nette erfafscheiding, in elke gewenste hoogte. Uitstraling en duurzaamheid komen daardoor op een ideale manier samen in dit product.

Wil je een dubbelstaafmat hekwerk laten plaatsen, maar niet in antraciet? Bij Moman kun je ook kiezen voor de standaardkleuren groen en zwart.

Dubbelstaafmat antraciet

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Dubbelstaafmat is een term om de manier te omschrijven waarop het hekwerk gevlochten is. Bij een dubbelstaafmat hekwerk wordt als het ware een mat gevormd door middel van meerdere verticale en horizontale spijlen. Hierdoor ontstaat een zeer sterk geheel. Door de vele spijlen worden rechthoekige mazen gevormd van 5 cm bij 20 cm groot. Je zou ook kunnen kiezen voor een enkelstaafmat hekwerk. Bij een dubbelstaafmat lopen de verticale spijlen door een dubbele set van stalen staven. Dit maakt de dubbelstaafmat nog sterker dan de enkele.

Waarom een dubbelstaafmat hekwerk?

Als je een hekwerk wilt laten plaatsen, dan zul je zien dat je best veel keus hebt. Er zijn vele redenen om voor een antraciet dubbelstaafmat hekwerk te kiezen. Enkele van deze redenen zijn:

  • Je zoekt een hekwerk met een mooie strakke uitstraling;
  • Je wilt een hekwerk dat aansluit bij de moderne look van jouw woning, erf of bedrijf;
  • Je zoekt een hekwerk dat heel sterk en duurzaam is;
  • Het hekwerk moet kinderen of dieren veilig in de tuin houden;
  • Het hekwerk is bedoeld om criminaliteit en vandalisme tegen te gaan;
  • Je zoekt een kwalitatief hoogwaardige erfafscheiding tegen een aantrekkelijke prijs.

Levering en montage van antraciet dubbelstaafmat hekwerk

Ben je op zoek naar een dubbelstaafmat hekwerk in antraciet? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Antraciet is één van onze standaardkleuren, de kleur sluit heel goed aan bij een moderne tuin of bij een bedrijf. Moman Hekwerk is een specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een hekwerk bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door het ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;
  • Wij geven 5 jaar garantie op coating en fabricagefouten.

Het plaatsen van een hekwerk of poort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur