Pagina wordt geladen ...

Opzoek naar een hekwerk in de regio van Heerenveen?

Hekwerken zie je tegenwoordig overal. Particulieren met een grote tuin kiezen voor het plaatsen van een mooi sierhekwerk rond hun perceel. Nog vaker zie je industriële hekwerken rond bedrijfsterreinen. En ook rond kantoorgebouwen, loodsen en kinderspeelplaatsen staat vandaag de dag doorgaans een stevig hekwerk. Wat zijn de pluspunten van dit soort hekken eigenlijk? En welke soorten hekwerken zijn er tegenwoordig verkrijgbaar?

De pluspunten van hekken op jouw grondperceel

Zoek je voor jouw bedrijf in Heerenveen, of als inwoner van die stad, een sterk en mooi vormgegeven hek? Dan kies je verstandig als je voor een robuust hek kiest. Hekwerken en sierhekwerken hebben namelijk de nodige voordelen:

  • Hekken zijn ideaal om jouw bedrijfsterrein te beschermen. Met hoge spijlenhekken of sterke industriehekken met puntige uiteinden - uiteraard voorzien van goede camera's - voorkom je dat inbrekers bij en in jouw loods of fabriekshal kunnen komen om waardevolle spullen te stelen. Hekwerken werken in deze zin dus preventief en voorkomen diefstal.
  • Ook helpen kwalitatief goede hekken tegen vandalen. Jongeren kunnen zo niet in jouw tuin of op een bedrijvenpark komen om rond te hangen en/of dingen te slopen.
  • Hekwerken zijn cruciaal voor de veiligheid rond grote privétuinen, kinderspeelplekken of hondenuitlaatlocaties. Kleine kinderen of huisdieren kunnen niet zomaar de straat op rennen en zichzelf of anderen in gevaar brengen.
  • Een pluspunt van met name artistiek ontworpen sierhekwerken is hun visuele uitstraling. Mooi afgewerkte hekwerken zien er luxueus uit en stralen iets uit: ze laten zien dat je van stijl en een goede vormgeving houdt. En dat is ideaal, want het oog wil immer ook wat!
  • Ten slotte is een voordeel van het gebruik van hekken, dat je deze in haast oneindig veel varianten en uitvoeringen kunt kopen. Strak en minimalistisch, extravagant en decoratief of juist puur functioneel: iedere stijl qua vormgeving is met hekwerken mogelijk.

Sierhekwerk Heerenveen

Kies wel voor de bewezen kwaliteit van een ervaren hekspecialist

Hekken koop je doorgaans maar één keer en dat wil je natuurlijk meteen goed doen. Een hek rond jouw bedrijventerrein of woning in Heerenveen en regio is namelijk een behoorlijk investering. Kies daarom oor een ervaren en betrouwbaar hekwerkbedrijf: Moman Hekwerk. Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd hekwerk bedrijf met ruim twintig jaar praktijkervaring.

Niet voor niets staan wij bekend als de grootste hekwerk verkoper van Nederland, met nationaal het grootste aanbod aan hekwerken en sierhekwerken. Kies je voor ons, dan ga je voor bewezen kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Het assortiment hekwerken van Moman Hekwerk

Bij Moman Hekwerk kun je terecht voor elk soort hek. Zo leveren wij in Heerenveen en omstreken enkelstaaf en dubbelstaafmat hekken in de door jou gewenste maten, maar ook sierhekwerken, industriehekken, gaashekwerken en spijlenhekken. Niet alleen maken we jouw perfecte hek helemaal op maat, ook monteren we jouw hekken op locatie.

Bekijk ons aanbod online of kom een keer langs

Ons complete assortiment kun je bekijken via onze website. Daar kun je ook een prijsopgave plaatsen. Of bel ons voor meer informatie. Onze vriendelijke klantenservice staat voor jou klaar.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur