Pagina wordt geladen ...

Op zoek naar een hekwerk in de regio Drachten?

Heb je een grote boerderij, een kinderspeelplaats of een bedrijfsloods in Drachten, Ureterop, Opeinde of Frieschepalen? Dan is het raadzaam om een goed en sterk hekwerk rond het perceel te (laten) plaatsen. In Drachten en omstreken kun je hiervoor terecht bij de ervaren specialist in hekwerken en poorten: Moman Hekwerk. Moman Hekwerk geldt als de grootste hekwerkleverancier van Nederland en heeft ruim tien jaar ervaring in de branche. Ga je voor kwaliteitshekken voor een scherpe prijs, dan zit je goed bij Moman Hekwerk.

Het nut van een goed, stijlvol en robuust hek

Mooie en sterke hekken zijn het visitekaartje van menig bedrijf in Drachten, Ureterp, Beetsterzwaag, Op[einde en andere Friese plaatsen in de regio. Maar ook woningen met grote tuinen knappen aanzienlijk op als er een fraai sierhekwerk of een poort geplaatst wordt. Wat is precies het nut van een kwalitatief goed hekwerk in uiteenlopende situaties?

  • Ongewenste gasten, met name inbrekers en criminelen, houd je op afstand als je rond jouw villa, boerderij, loods of bedrijfspand een afrastering plaatst. Met name hoge spijlenhekken met punten, maar ook specifieke industriehekken, zijn perfect om indringers tegen te houden.
  • Een tuinhek is perfect als je last hebt van dieren in de buurt die in jouw tuin hun behoefte doen. Katten en honden houd je met een hek of tuinafscheiding op afstand.
  • Een hekwerk heeft naast praktisch nut ook altijd en visueel effect. Jouw bedrijf kom met een fraai hek in de beeldvorming eerder naar voren als een betrouwbare en nette onderneming, dan als een bedrijf dat de zaak verwaarloost. Een stilistisch verzorgd hek is dan ook goed voor het imago van jouw bedrijf. Als particulier kun je jouw huis en perceel opsieren met een prachtig sierhekwerk. Met name bij vrijstaande woningen en villa's staat een sierhekwerk schitterend en krijgt jouw perceel meer uitstraling en sfeer.
  • Een hek rond een grote tuin of een kinderspeelplek is cruciaal voor de veiligheid. Jouw kids kunnen dan niet zomaar de straat oprennen.

 

Sierhekwerk Drachten

 

Typen hekwerken: voor elk wat wils!

Voor welke typen en varianten hekwerken kun je bij Moman Hekwerk aankloppen? Zowel particulieren, bedrijven als overheidsinstanties kunnen voor hekken op maat bij ons terecht. Tot onze populairste hekwerken behoren onze diverse modellen en uitvoeringen sierhekwerken. Deze kunnen in elke kleur geleverd en op maat gemaakt worden. Verder leveren wij robuuste spijlenhekwerken, industriehekken, poorten, gaashekken, enkelstaafmat hekken en dubbelstaafmat hekwerken

Waarom Moman Hekwerk jouw ideale partner is als het om hekwerken gaat

Moman Hekwerk is in Nederland het grootste professionele bedrijf op het gebied van poorten, hekwerken, omheiningen en afrasteringen. Moman Hekwerk onderscheidt zich van andere aanbieders van hekken door de totaalservice waar je als klant op kunt rekenen. Allereerst voorzien we jou van advies op maat. Verder helpen we je bij het ontwerp van jouw sierhek tuinhek en poorten, en produceren jouw hek in onze eigen fabriek. Ten slotte kunnen wij jouw hek(werken) ook plaatsen en monteren.

Vraag direct een passende offerte aan

Vraag nu een offerte op maat bij ons aan en binnenkort heb jij een sterk en stijlvol hekwerk voor jouw tuin, woning of bedrijf. Wanneer je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Diensten Moman Hekwerk

Moman Hekwerk verzorgt de levering en plaatsing van:

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur