Pagina wordt geladen ...

Afsluiting tuin met hekwerk en poorten in Steenwijksmoer

Kinderen spelen graag buiten, maar dat geldt ook voor huisdieren. Daarom zochten de bewoners van de woning in Steenwijksmoer een oplossing voor het afsluiten van de tuin. Samen met Moman Hekwerk is gekozen voor een dubbelstaafmat-hekwerk wat hoog genoeg moest zijn. Ook moest aan beide zijden de tuin wel makkelijk toegankelijk blijven. Daarom is in beide hekwerken een tuinpoort of inloophek geplaatst met een breedte van een meter; breed genoeg voor bijvoorbeeld een kruiwagen. Een dubbelstaafmat is dan wel geen klassiek of modern sierhekwerk, maar het heeft toch een mooie uitstraling.

Dubbelstaafmat is dubbel stevig

Enkelstaafmatten zijn al stevig en kunnen tegen een stootje, maar dubbelstaafmatten zijn nog steviger door hun dubbele horizontale staven. Zet de staanders in een zware betonnen fundering en het hek zal niet zomaar om te duwen zijn. Het geheel heeft een zwart coating die het metaal goed beschermt.

Poorten

De beide tuinpoorten zijn net zo robuuste uitgevoerd en hebben allebei een veilig slot. Het hang- en sluitwerk is zeer goed bestand tegen het veranderlijke weer in ons land. Hierdoor is een minimum aan onderhoud genoeg.

  • Afsluiting tuin Steenwijksmoer
  • Afsluiting tuin Steenwijksmoer 2
  • Afsluiting tuin Steenwijksmoer 3

terug naar album overzicht

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 08:30-12:00 uur