0524 - 29 09 65 Offerte aanvragen 

Spijlenhekwerken, uitermate geschikt voor terreinbeveiliging

Dikke en moeilijk te verbuigen spijlen

Geen last van ongewenst bezoek

Spijlenhekwerken zijn uitermate geschikt voor terreinbeveiliging. De spijlen van dit soort hekwerken zijn extra stevig en moeilijk te verbuigen. Bovendien kunt u de spijlen door de bovenrand laten steken waardoor er een scherpe puntrand ontstaat. Zo is het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk om op uw terrein te komen.

“Representatief hekwerk met solide uitstraling.”

Veelzijdig hekwerk

Naast terreinbeveiliging komen spijlenhekwerken ook voor op balkons en in tuinen voor erfafscheiding. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Voor inspiratie en productadvies is een bezoek aan onze showtuin van 750m2 in Geesbrug – Drenthe zeker de moeite waard. Geen tijd om naar ons te komen? Wij bezoeken u ook graag bij ú op locatie.

Bezoek onze showtuin

Daarom Moman Hekwerk

  • Sierhekwerken en industriehekken
  • Poorten en terreinbeveiliging
  • Maatwerk van betaalbare klasse
  • In elke stijl, maatvoering en RAL-kleur
  • Levering en montage in héél Nederland

Offerte aanvragen

Voorbeelden van spijlenhekwerken

Spijlen hekwerk met inlooppoort bij klant in Bilthoven

In Bilthoven heeft Moman een spijlen hekwerk met inlooppoort gerealiseerd. De klant wilde graag een hek rondom het huis voor de veiligheid.

Lees verder...

Spijlen hekwerk voor veiligheid bij garage in Ansen

Voor een klant in Ansen heeft Moman een spijlen hekwerk gerealiseerd. De veiligheid rond de garage van het huis is nu gewaarborgd.

Lees verder...

Spijlen poort voor veiligheid bij klant in Odoorn

In Odoorn heeft Moman een spijlen poort gerealiseerd. De poort is gemaakt voor de veiligheid van het huis en voor de spelende kleinkinderen.

Lees verder...

Spijlenhekwerk laten plaatsen in Emmeloord

Bij een nieuwbouwproject te Emmeloord heeft Moman Hekwerk een spijlenhekwerk mogen plaatsen als erfafscheiding. Het hekwerk van 40 meter lang is verzinkt en gecoat.

Lees verder...

Spijlenhekwerk en spijlen draaipoort plaatsen in Kampen

Het spijlenhekwerk, de spijlen draaipoort en de twee slootwaaiers zorgen voor een solide terreinbeveiliging van Schonewille Infra.

Lees verder...

Spijlenhekwerk met looppoort plaatsen in Hollandscheveld

Op camping Tussen de Wieken in Hollandscheveld heeft Moman Hekwerk een spijlenhekwerk geplaatst als beveiliging van het zwembad.

Lees verder...

Spijlenhekwerken en poorten voor bedrijf in Aalden

Ter afsluiting van de weg en beveiliging tegen diefstal heeft Moman Hekwerk bij een boerenbedrijf in Aalden spijlenhekwerken en spijlen draaipoorten gemonteerd.

Lees verder...

U krijgt snel anwoord

Moman Hekwerk ontwerpt, vervaardigt en plaatst sierhekwerken en -poorten door héél Nederland. Maatwerk van betaalbare klasse. Wij helpen u snel en vakkundig!

0524 - 29 09 65Maak een afspraak

Stel uw vraag aan Moman Hekwerk

Aanhef *
De grootste sierhekwerkspecialist van Nederland!
0524 - 29 09 65