Pagina wordt geladen ...

Wat voor afrastering, omheining of hekwerk rondom een tennisbaan is het best?

Veel sportverenigingen plaatsen een hekwerk rond hun terrein. In de meeste gevallen wordt dit gedaan om vandalisme en criminaliteit tegen te gaan. Een afrastering, omheining of hekwerk rondom een tennisbaan is echter onmisbaar. Hierdoor wordt de veiligheid van de spelers en het publiek vergroot, maar tevens helpt het om alle tennisballen binnen het terrein te houden.

Moman Hekwerk is een specialist op gebied van hekwerken. Als je op zoek bent naar een geschikt hekwerk rondom jouw tennisbaan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In dit artikel kun je lezen welke omheiningen het meest geschikt zijn voor deze functie.

Waarom omheining tennisbaan?

Als je aan het tennissen bent, dan kun je alleen maar optimaal spelen als jij je geen zorgen hoeft te maken dat de bal ver van het speelveld verdwijnt als je de bal een keer niet goed raakt. Op een tennisveld zonder goede omheining zal de speler zich waarschijnlijk inhouden zodat dit niet gebeurt. Dit komt het spel van de leden van de tennisclub niet ten goede. Dus als jij wilt dat jouw leden zich optimaal kunnen ontwikkelen in hun spel, dan moeten ze onbezorgd kunnen tennissen. Een goede omheining zorgt ervoor dat het vrijwel alle ballen binnen het terrein van de tennisbaan houdt.

De bal wordt zelfs voor een deel teruggekaatst, waardoor de speler niet ver hoeft te lopen. Daarnaast is het voor de eigenaar van de tennisvereniging en de leden belangrijk dat ze een gevoel van veiligheid hebben. Een goed hekwerk in combinatie met een poort houdt criminaliteit en vandalisme voor een groot deel tegen. Het hekwerk zorgt er bovendien voor dat niet iedereen zomaar gebruik kan maken van de tennisvelden, zonder dat ze lid van de vereniging zijn.

Gaashekwerk rondom tennisbaan

Een gaashekwerk vormt een geschikte en voordelige omheining rondom een tennisbaan. Je kunt het best kiezen voor een hoge omheining rondom de tennisbaan zelf, aangevuld met lagere hekwerken tussen de velden. Het is namelijk belangrijk voor de leden en het publiek dat ze wedstrijden goed kunnen volgen. Bovendien zouden de vele hoge hekwerken binnen het terrein voor een opgesloten gevoel kunnen zorgen. Een gaashekwerk is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Moman biedt gaashekwerken aan waarbij het gaas gemaakt is van gevlochten en geplastificeerd staaldraad. Dit komt de veiligheid van de spelers ten goede en de ballen zullen er minder snel stuk door gaan.

Afrastering tennisbaan

Dubbelstaafmat rondom tennisbaan

Een andere goede optie voor een hekwerk rondom een tennisbaan is een dubbelstaafmat hekwerk. Dit is een hekwerk dat bestaat uit meerdere horizontale en verticale spijlen. Hierdoor ontstaat een zeer sterk raster van kleine openingen. Tennisballen passen niet door deze openingen, bovendien zullen de spijlen de ballen goed terugkaatsen.

De grote voordelen van een dubbelstaafmat hekwerk zijn dat ze zeer sterk zijn, ze vormen een goede beveiliging tegen vandalisme en diefstal en ze hebben een mooier uiterlijk dan gaashekwerken.

Wat kan Moman betekenen voor jou?

Een gaashekwerk en een dubbelstaafmat hekwerk zijn beiden een prima afrastering voor rondom een tennisbaan. Moman Hekwerk helpt jou graag bij het uitzoeken van het meest geschikte hekwerk voor jou. Beide opties leveren en plaatsen wij in verschillende kleuren. Wij kunnen eventueel ook een combinatie van beide hekwerken realiseren op jouw tennisbaan.

Afrastering, omheining of hekwerk rondom tennisbaan laten plaatsen

Ben je op zoek naar een afrastering, omheining of hekwerk rondom een tennisbaan? Dan ben je bij Moman Hekwerk aan het juiste adres! Wij voorzien de tennisbaan graag van een gaashekwerk of dubbelstaafmathekwerk om alle ballen binnen het terrein te houden. Moman Hekwerk is een specialist in het leveren en plaatsen van hekwerken en tuinpoorten, wij doen dit namelijk al meer dan 10 jaar. Een hekwerk bij ons bestellen levert je de volgende voordelen op:

  • Lagere kosten door het ontbreken van overheadkosten;
  • Je hebt altijd direct contact met de eigenaar;
  • We leveren altijd snelle service;

Het plaatsen van een hekwerk of poort kun je het best overlaten aan vakmensen. Wij voeren het dan ook graag voor jou uit. Op onze site krijg je een mooi beeld van onze producten en alle mogelijkheden. Weet je precies wat je wilt? Vraag dan een offerte aan! Heb je vragen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Kom dan eens bij ons langs, we nemen graag alle opties met je door zodat je een weloverwogen keus kunt maken. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen.

 

Contact opnemen

Contact

Moman Hekwerk
Nijverheidsstraat 13
7917 PZ Geesbrug (Drenthe)

T: 0524 - 29 09 65
F: 0524 - 29 05 76
E: info@momanhekwerk.nl

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 12:00 en 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag: 10:00-12:00 uur